Team

Coerd van der Zwaag maakte in 1995 de overstap van het bedrijfsleven naar het onderwijs. Vanuit de ruime vraag naar begeleiding buiten schooltijd is hij studiebegeleiding begonnen. Coerd heeft ruime ervaring in de economie en technieksector. Hij heeft als docent natuurkunde en wiskunde gewerkt op meerdere middelbare scholen in Zwolle.

backup studiebegeleiding Coerd

 

Andrea Timmerman is naast haar baan als docent aardrijkskunde op een middelbare school meerdere middagen met veel enthousiasme aan het werk bij Backup. In haar vrije tijd geeft ze cultuurtrainingen en Nederlandse les aan anderstaligen.

Verder bestaat ons team uit gedreven en betrokken team vakspecialisten, die zich blijvend ontwikkelen in hun vak en op het gebied van coaching.

"Ik merkte meteen dat dit een organisatie is die de behoeften van de leerling voorop stelt. Voor elk vak zijn er begeleiders, dus elke leerling kan inhoudelijke vragen stellen over het vak waar hij of zij moeite mee heeft. Verder wordt veel aandacht besteed aan het aanleren van studievaardigheden. In het begin worden de leerlingen geholpen met het inplannen van hun maak- en leerwerk. Gedurende het jaar wordt toegewerkt naar het zelfstandig plannen. De leerlingen werken met een weekplanning, deze wordt elke middag gecontroleerd door de begeleider, dit is een fijne stok achter de deur voor de leerlingen. Vanzelfsprekend is het gewoon geweldig wanneer ze thuiskomen en ze niks meer hoeven te doen!
Kortom: snel en efficiënt leren bij Backup."
Tijs (begeleider)