Ervaring

 Dit vinden ouders van Backup:

"Wij zijn als ouders heel blij met Backup Studiebegeleiding. Onze zoon vindt het een fijne plek om zijn huiswerk te doen. Backup is voor hem echt studeren. De verleidingen om andere activiteiten te doen zijn thuis veel groter. Bovendien ondersteunen de begeleiders onze zoon op stimulerende wijze bij het plannen en goed uitvoeren van zijn huiswerk. Als ouders ervaren wij de begeleiding dan ook van hoge kwaliteit." 

Ouders van Douwe (VWO 2)

 

Dit vinden onze leerlingen van Backup:


"Backup studiebegeleiding is voor mij letterlijk een Backup geweest. Ik kwam hier met het idee dat ik vwo 3 toch niet meer zou halen. Ik had 11 tekorten en mijn inzet voor school was ook ver te zoeken. Met hulp van Backup ben ik toch over gegaan! Ik heb bij Backup geleerd hoe belangrijk vooruit plannen en op tijd beginnen met leren is."

Mart (VWO 4)

"De reden dat ik naar Backup ging, is dat ik thuis nooit leerde. Bij Backup werd je verplicht om dat wel te doen. Dit was direct terug te zien in mijn cijfers. Aan het begin van de eerste klas stond ik er heel slecht voor maar per kwartiel werd het beter, met hulp van Backup. Aan het einde van het eerste jaar stond ik allemaal voldoendes.
Nu ik in de 2e zit is het allemaal een stuk moeilijker en krijg ik veel meer toetsen.
Ik begin nu weer een beetje van voor af aan zoals in de eerste klas. Maar ook nu kan Backup mij helpen. Ik hoop dat dat de komende periodes beter gaan worden en ik meer voldoendes ga halen. Back-up helpt me met leren en plannen zodat mijn cijfers weer beter worden en ik over kan gaan naar 3 mavo. Ik vind het soms wel wat saai bij Back-up, want je moet hard werken. Maar tussendoor is er ook tijd voor gezelligheid.
Ik vind het fijn dat er bij Back-up persoonlijk begeleiders zijn. Zij houden mij in de gaten en helpen mij extra als ik hulp nodig heb bij een vak, of ze regelen iemand anders die mij kan helpen."

Lucas (MAVO 2)

"Ik ervaar dit huiswerkinstituut als gezellig. De begeleiders zijn erg aardig en je wordt goed geholpen. Ik vind het heel fijn dat ik mijn ding mag doen en dat de begeleiders controleren. Als het niet goed gaat dan grijpen zij in. En de thee en het koekje erbij zijn ook fijn."

Eva (VWO 5)

  

Dit vinden onze begeleiders van Backup:

"Backup is heel persoonlijk betrokken bij de leerlingen (o.a. door persoonlijke begeleiders), waardoor je automatisch als begeleider een band opbouwt met de kinderen. Vervolgens kan er vanuit deze band een passende begeleiding worden opgezet, waardoor er een beter overzicht ontstaat van alle behoeften van de leerling."

Laurens – Begeleider locatie Stadshagen

"Bij Backup heb ik geleerd hoe ontzettend belangrijk het persoonlijk contact is met leerlingen. Dat is wat Backup typeert; het écht zien van de leerling, die op een eigen manier benaderen en kijken naar de persoonlijke behoefte van elke leerling. De begeleiders van Backup zijn erg betrokken. Er is veel communicatie tussen begeleiders onderling, maar ook met de leerlingen en hun ouders worden de lijntjes kort gehouden. Hierdoor halen we het beste eruit.
Samen met de leerlingen leef je naar een toetsmoment toe: er wordt samen een planning gemaakt, je ondersteunt tijdens het leren, geeft tips en vervolgens controleer je of de leerling alles heeft begrepen en kent. Als de leerling na het toetsmoment bij Backup trots het resultaat laat zien, kan ik niet anders dan trots zijn en met nog meer motivatie aan het werk gaan!"

Fabianne – Begeleider locatie Thorbecke

 

 


backup studiebegeleiding 24 s