Voor leerlingen

Ben je steeds nét te laat voor het leren van een toets? Kun je je er thuis niet toe zetten om je huiswerk te maken? Loop je steeds helemaal vast bij die moeilijke wiskundeopdrachten? Of lukt het maar niet om die Engelse woordjes te leren? Lage cijfers halen is heel vervelend, maar vaak niet nodig.

Wij willen je graag helpen!

Bij Backup leer je om je huiswerk snel én goed te kunnen maken en leren. Als je lessen op school zijn afgelopen kom je naar ons toe. Even wat drinken en dan gaan we aan het werk. We plannen samen met jou je huiswerk in. Moeilijke vakken verdelen we in kleine stukjes met herhalingen.

Na het plannen ga je aan het werk. Wij hebben fijne werkplekken waar je rustig je huiswerk kunt maken. Heb je een vak af? Met een kort toetsje kun je checken of je het goed genoeg kent. Lukt het niet? Dan helpen wij jou om het toch voor elkaar te krijgen. In de meeste gevallen heb je 's middags je huiswerk af, en heb je het weekend vrij.

Alle begeleiders bij Backup zijn specialist in de vakken die jij moeilijk vindt, en kunnen je dus goed helpen. We noemen elkaar allemaal bij de voornaam, en voor een grapje of een gezellig gesprekje is er ook tijd. We sturen regelmatig een mailtje naar je ouders, zodat zij ook weten hoe het met jou gaat bij Backup.

Als het (weer) goed gaat op school, helpen we je om het zélf te kunnen, en kom je minder vaak bij ons. Als je dat wilt natuurlijk!

Voordat je bij ons begint kom je eerst met je ouders op een kennismakingsgesprek. Kun je eerst even kijken wat je er zelf van vindt. Wel zo fijn toch?

"Het plannen is handig. Als je klaar bent hoef je ’s avonds thuis niks meer te doen."
Tom (MAVO 1)

backup studiebegeleiding 25 s